Δια Χειρός 

"Τζερεφός Νικόλαος"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Καλωσορίζοντας σας στην ιστοσελίδα του καταστήματος μας ως υπεύθυνος, επιτρέψτε μου να συστηθώ! Λέγομαι Τζερεφός Νικόλαος και η καταγωγή μου είναι από την Νεάπολη της Λακωνίας όπου και εδρεύει η επιχείρηση μου. Είμαι απόφοιτος του ΤΕΙ Λάρισας στο τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου με έδρα την Καρδίτσα. Κατά την φοίτηση μου στην σχολή, οι καλλιτεχνικές μου ανησυχίες δεν σταματούσαν εκεί.   

    Παράλληλα λοιπόν μάθαινα την τέχνη της αγιογραφίας και τα μυστικά της  πλάι σ έναν αξιόλογο αγιογράφο της περιοχής. Μια τέχνη με πολλούς κανόνες και μεγάλο βαθμό δυσκολίας. 

     Μετά την αποφοίτηση μου η ζωγραφική ήταν ο επόμενος στόχος. Ξεκίνησα δειλά δειλά να κάνω ένα πορτραίτο. Τι εγχείρημα κι αυτό; Ευτυχώς δεν απογοητεύτηκα. Το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Ακολούθησαν κι άλλα στη πορεία. 

Στα τέλη του 2018 δημιουργήσαμε το φυσικό μας κατάστημα με είδη σπιτιού, διακόσμησης, χρηστικά είδη,  είδη κουζίνας και σερβιρίσματος και φυσικά όλα τα χειροποίητα είδη.

Πλέον στο κατάστημα μας εκτός από τα παραπάνω προϊόντα, θα βρείτε χειροποίητα έπιπλα, πίνακες ζωγραφικής, βυζαντινές εικόνες και είδη λαϊκής τέχνης, από ξύλο ελιάς και οξιάς κατασκευασμένα στο χέρι.